ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ

Ήταν απόγευμα πριν 15 χρόνια όταν άκουσα στο τηλέφωνο την Ελένη να μου λέει: «Στέλλα θέλεις να παίξουμε στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού;

Τι ακριβώς είναι αυτό, και τι πρέπει να κάνουμε... απάντησα....»

Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή με το κυνήγι. Ήταν κάτι νέο και πρωτόγνωρο για μας. Όμως είχαμε – όπως πάντα – όρεξη και καλή διάθεση. Αγοράζαμε βιβλία για την πόλη του Ηρακλείου, αρχίσαμε το διάβασμα, παρατηρούσαμε την πόλη μας...

Στην αρχή ήμασταν μια μικρή ομάδα, και το όνομα μας τότε ήταν «Oasis». Στην πορεία αποφασίσαμε να ονομάσουμε την παρεϊστικη ομάδα μας «Εμείς κι Εμείς», όνομα που διατηρούμε μέχρι και σήμερα.

Κατοχυρώθηκε το όνομα, κατοχυρώθηκε η τρέλα, κατοχυρώθηκε μια απίστευτη αγωνία και όρεξη γι’ αυτό το παιχνίδι που κανείς δεν το περίμενε! Τελείωνε την μία χρονιά και περιμέναμε πότε θα έρθει η άλλη.

Η πορεία μας ήταν καλή. Φθάναμε πάντα στον τελευταίο γρίφο και στο 7ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού γευτήκαμε τη χαρά του νικητή. Έτσι ήρθε η σειρά μας να το διοργανώσουμε. Ήμασταν η διοργανωτές του 8ου ΚΚΘ, με θέμα τον Καραγκιόζη, Avanti Maestro... Αγλάκα και βρε$ το.

Επειδή η ομάδα μας αποτελούνταν από πολλά παιδιά, πάντα σκεφτόμασταν να γινόταν ένα παιδικό κυνήγι. Έτσι λοιπόν σαν διοργανωτές του 8ου ΚΚΘ, υλοποιήσαμε και την ιδέα του 1ου Παιδικού ΚΚΘ.

Συνεχίσαμε κάθε χρόνο να παίρνουμε μέρος με την ίδια αγωνία και όρεξη μέχρι που για δεύτερη φορά «ήπιαμε την πορτοκαλάδα μας»!!!

Και φτάνουμε στο σήμερα. Με όρεξη και ενθουσιασμό διοργανώνουμε το 16ο ΚΚΘ, και ελπίζουμε να περάσετε κι εσείς κι εμείς καλά!!!

ΚΟΡΥΦΗ