9o Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Αγαπητά παιδιά,

Αν διαβάζετε αυτό το γράμμα σημαίνει ότι υπάρχει Ελπίδα για μένα. Ξέρω ότι μπορώ να σας εμπιστευθώ. Προσοχή όμως!!θα πρέπει να λειτουργήσετε με άκρα μυστικότητα για να μη σας αντιληφθεί ΑΥΤΟΣ!! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε αν Συνεργαστείτε σωστά!!

Το όνομα μου είναι Χαρά. Είμαι 11 χρονών και Αγαπάω όλα όσα αγαπούν όλα τα παιδιά του κόσμου. Η χώρα μου είναι η φημισμένη Γαργαλοχώρα και είμαι η αγαπημένη όλων των κατοίκων. Δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεση μου γι αυτό και συγχωρέστε με αν κάνω κάποια λάθη (γενικά είμαι πολύ καλή στην ορθογραφία). Όμως πρέπει να σας τα πω όλα πολύ γρήγορα γιατί μπορεί από στιγμή σε στιγμή να ανοίξει η πόρτα και να μπει ΑΥΤΟΣ… και τότε δε θα προλάβω..θα τελειώσουν όλα.

Ανοίξτε μάτια και αυτιά…. Ακονίστε το μυαλό σας και διαβάστε!!

Όλα ξεκίνησαν ένα ήσυχο βράδυ. Είχα περάσει ένα υπέροχο απόγευμα με τους Φίλους μου παίζοντας όλα εκείνα τα παιχνίδια που έπαιζαν η μαμά μου και ο μπαμπάς μου όταν ήταν μικροί. Κι εκεί που επέστρεφα χαρούμενη σπίτι κάτι ακούστηκε από μακριά… σαν ήχος από κουδούνια μαζί με βαριά βήματα. Ο ήχος άρχισε να δυναμώνει..και τότε τον είδα.

Ήταν τόσο ψηλός και τριχωτός. Στη μέση του κρέμονταν κουδούνια και πάνω στο κεφάλι του πρόβαλαν δύο κέρατα. Στην αρχή μου ήρθε να Γελάσω …και πριν προλάβω να μιλήσω… όλα σκοτείνιασαν.. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Αλλά κανείς δε με άκουσε… Ο ήχος από τις καμπάνες κάλυπτε τη φωνή μου. Με έβαλε στην πλάτη του και ταξιδεύαμε όοοοολη τη νύχτα… Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να με πήρε και ο ύπνος… Κι όταν άνοιξα τα μάτια μου δεν αναγνώριζα το μέρος που ήμουν. Μήπως ονειρευόμουν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βρίσκομαι πια στη Γαργαλοχώρα… Άραγε θα την ξαναδώ ποτέ; Αχ, όλοι θα είναι πολύ λυπημένοι τώρα… Γι αυτό σας ζητάω τη βοήθεια σας..Ξέρω πως μόνο εσείς θα μπορέσετε να με βοηθήσετε..να βρείτε που είμαι φυλακισμένη και να με πάτε πίσω!!!

Είμαι κάπου ψηλά κλεισμένη… Δεν μπορώ να σας δώσω πολλές πληροφορίες. Βλέπετε το πέτρινο δωμάτιο που βρίσκομαι έχει μόνο ένα παράθυρο… Ακούω όμως τον ήχο της θάλασσας που με ξυπνάει τα πρωινά… τον ήχο των πουλιών και μερικές αχτίνες μπαίνουν και με ζεσταίνουν… κι όταν πέσει η νύχτα ένα φως από μακριά αναβοσβήνει και μου κρατάει συντροφιά. Υπάρχει και μία κλειδαριά… μεγάλη σαν αυτή που φυλάνε τους θησαυρούς… ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ;ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕ; ΓΙΑΤΙ;;;;;

Αν το πάζλ της ιστορίας συμπληρώσετε βήμα- βήμα είμαι σίγουρη πως εδώ που είμαι θα βρεθείτε..Τα βήματα του αν ακολουθήσετε στο τέλος θα ανταμειφθείτε… Σας περιμένω… Πάρτε όσους φίλους νομίζετε ότι θα χρειαστείτε και ξεκινήστε…. Ο χρόνος μετράει !! Και μέχρι το κλειδί στα χέρια σας να βρεθεί μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να σταματήσετε να χαμογελάτε!!Διασκεδάστε όσο μπορείτε στη διαδρομή και φυλάξτε όλα τα στοιχεία με προσοχή! Όλο και κάπου θα τα χρειαστείτε.

Με μεγάλη αγωνία η φίλη σας
Χαρά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

 • Δημιουργούμε ομάδες 6-8 παιδιών, Ε’ & ΣΤ’ τάξεων Δημοτικού. Σε περίπτωση συμμετοχής παιδιού Γυμνασίου, η ομάδα θα αποχωρεί άμεσα από το παιχνίδι.
 • Επιλέγουμε το όνομα της ομάδας μας και ορίζουμε τον αρχηγό μας.
 • Δηλώνουμε τη συμμετοχή μας στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας.(Απαραίτητα με συνοδεία κηδεμόνα)
 • Την ημέρα του κυνηγιού κρατάμε μαζί μας το φυλλάδιο που θα πάρουμε από το περίπτερο, αλλά και ότι άλλο μας έχει δώσει η διοργανώτρια ομάδα.
 • Ντυνόμαστε άνετα και ζεστά και ετοιμαζόμαστε για δράση και περιπέτεια (κρατάμε μία αλλαξιά ρούχα σε περίπτωση που ιδρώσουμε ή βραχούμε).
 • Απαραίτητα εργαλεία: μολύβι,γόμα και σημειωματάριο.
 • Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής (κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ…).Σε περίπτωση που βρεθούν θα κρατηθούν από την διοργανώτρια ομάδα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
 • Απαγορεύεται η επαφή σας με γονείς, δασκάλους και με οποιοδήποτε μεγαλύτερο. Εάν χρειάζεστε διευκρινησεις μπορείτε να ζητάτε μόνο από τους διοργανωτές.
 • Προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικέιμενα.
 • Δεν απομακρυνόμαστε από την οριοθετημένη περιοχή διεξαγωγής του παιχνιδιού.
 • Προσέχουμε και σεβόμαστε το χώρο που μας φιλοξενεί. Δεν αφήνουμε σκουπίδια.Μετά το τέλος του παιχνιδιού μαζεύουμε κάθε άχρηστο αντικείμενο.
 • Σε περίπτωση αδιαθεσίας, τραυματισμού ή για οποιαδήποτε απορία-πληροφορία αναζητήστε κάποιον από τη διοργανώτρια ομάδα που θα κυκλοφορεί ανάμεσα σας και θα φοράει το διακριτικό της ομάδας.

ΠΟΙΝΕΣ

 • Αν παρατηρηθεί καταστροφή σημείου από παίκτη και εξακριβωθεί θα αποχωρεί άμεσα η ομάδα από το παιχνίδι.
 • Αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε μορφή βοήθειας από ενήλικα ή μεγαλύτερο παιδί ή χρήση ηλεκτρονικής συσκευής, η ποινή που θα τεθεί θα είναι από χρονικό αποκλεισμό μισής ώρας για την παραλαβή του επόμενου γρίφου έως και αποκλεισμό της ομάδας.
 • Σε περίπτωση τσακωμού μεταξύ αντιπάλων οι πρωταγωνιστές αποχωρούν από το παιχνίδι.

Ελπίζουμε να μη βρεθούμε σε καμία δυσάρεστη θέση. Να θυμάστε πως σημασία έχει να παίζεις και να ΓΕΛΑΣ με την ψυχή σου!! Καλό μας παιχνίδι!!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Με πολύ Χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το 9ο παιδικό κυνήγι θησαυρού ξεκίνησαν!
Σας περιμένουμε 10-2 και 5.30-8.30 στο περιπτεράκι μας που βρίσκεται στην συμβολή των οδών 1821 και 1866 στο Μεϊντάνι!
Ο αριθμός των συμμέτοχων είναι περιορισμένος.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

Παρακαλούνται όπως όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στο 9ο Παιδικό ΚΚΘ να κατεβάσουν την παρακάτω δήλωση, να την συμπληρώσουν οι γονείς τους και να τις προσκομίσουν κατά την εγγραφή της ομάδας τους

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Παρακαλούνται οι ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν στο 9ο Παιδικό ΚΚΘ να κατεβάσουν την παρακάτω δήλωση, να την συμπληρώσουν και να την προσκομίσουν μαζί με τις υπαύθυνες δηλώσεις των γονέων των συμμετεχόντων.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Kατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή PDF

9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ | ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΑΦΙΣΑ

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να δείτε την αφίσα σε μεγάλο μέγεθος

9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ | ΑΦΙΣΑ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να δείτε το αυτοκόλητο μας σε μεγάλο μέγεθος

9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ | ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

BANNER

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να δείτε το αυτοκόλητο μας σε μεγάλο μέγεθος

9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ | ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες του Παιδικού Φυλλαδίου για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος!

9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ | ΦΥΛΛΑΔΙΟ
9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ | ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Fresh Snack

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΗΜΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ

50-50
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ
ΛΙΤΙΝΑΣ
Ζαχαροπλαστείο Μαθιουδάκης
delkafe
ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΚΑΦΕ
Escape House
Λίγο κρασί... Λίγο θάλασσα
ΠΑΤΡΙΚΟ
ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
BIOENERGY
ΡΟΥΒΑΣ
 
ΚΙΜΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑ
 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
Μεταξάκης Χρωματα - Σιδηρικά - Στεγανωτικά - Πόμολα
Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΠΟΘΟΥ-ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ
Cretoons

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

SUPER 904

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ / ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΣΤΟΥ

ΚΟΡΥΦΗ